sent inlägg !
Publicerat den

detta inlägg skrev jag igår efter jobbet :)
men internet funka ej så ja lägger in de nu !
------

Jag är nu hemma efter att ha jobbar och stått i :) Lämnade även mat till R i Bälinge innan jag åkte hem :) Köpte och gjorde 2 sallader innan ja städade hela köket !

Imogon ska jag jobba mina timmar på förskolan .. slutar 11. Efter de ska jag hämta upp min kära Hanno <3

Vi ska åka och bada på Fyrishov . Vet inte riktigt vad vi tänkt oss :) Om vi ska simma längder eller om vi bara ska flamsa runt och bada bubbel :) Hur som tror jag det blir lite bubbel ändå! Det hoppas jag iallafall !

Jag åkte ju som sagt bil till jobbet .. och då får jag betala parkeringen , de kostar 12kronor timmen och eftersom jag jobbade 7 så betalar jag max avgiften som är 60kronor :( Dyrt ! men iallafall , då får jag stå ett dygn :) så i de här fallet till 15.00 imogon :) Då fick jag den smarta iden att vi skulle bada :)

det var typ 100 år sedan och ja hoppas de blir så .. men de är ju jobbigt att visa sig i bikini :( blä på de .. skulle vilja hyra hela badhuset bara för att slippa folk !! förhoppnigsvis e de tjockis dag så ja kanske slipper vara tjock där själv ? HAHA ! de vore ju bra?

nej nu är jag super trött och ska sova .. mitt internet funkar inte och ja skriver detta på min ett dokument .. så får jag ladda upp det imorgon bitti om jag hinner .. :) tänkte jag skulle kliva upp tidigt ... typ? 8? då har jag 1,5 timmar på mej .. skönt , då hinner jag packa och fixa iordning :) få se då om ja kommer upp i tid .. de visar sig när jag lägger in detta inlägg !!

PUSS & GODNATT







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

| Bonusar inom casino, poker och bingo