Innebandy ❤
Publicerat den

Ska snart åka och prova träna, hoppas de går bra, tar med astmaspreyen iallafall ;) de blir en lugn träning för min del. Super trött efter en fartfylld måndag , suck vill bara sova !




Vikt & träning
Publicerat den

Vet inte riktigt hur de går för dom andra , vet att min sambo inte tänker väga sig först på slutdagen .. Men de tänker inte jag :) tänker väga mig en gång i veckan och de är för att ja vill veta att de går åt rätt håll och de är bra att veta om ja måste ta i lite mera ;) men hittills visar vågen -2.9kg på 11dagar !! Och jag är nöjd .




Sjuk
Publicerat den

Ligger hemma med en förkylning :/ känns super trist !
I helgen ska vi ha innebandy både lördag & söndag så vi får se om ja kan vara med överhuvudtaget :(




Helgen :)
Publicerat den

Under helgen har jag fortsatt tänkt på vad jag ätit och idag vägde jag mig .. -0.5kg de var väll bra men inte så bra som jag hoppats :/ men imorgon är en ny vecka som är FULLSPÄCKAD av saker att göra !
Hoppas mina knän blir bättre, ska ringa och få tid så någon annan får titta på mina knän, för de är snart ett år sedan och jag har ont varje dag .. Olika mycket men är inte smärtfri en ända dag :(




Onsdagen & torsdagen!
Publicerat den

Började dagen tidigare än vanligt eftersom vi har fått nytt schema och jag började 6.30 :) de var inte synd om mig för jag slutade tidigt :) jag åkte hem och sov innan se var dags för mat och sen innebandy 19-21 . De resulterade i att de inte blir någon promenad på rasten för jag har ett väldigt ömt och svullet knä och ja ska spela match ihelgen så då vilar jag knät lite :) tänkte köra armar, rygg och mage i eftermiddag . Dessutom måste ja tvätta massor !!

https://cdn1.cdnme.se/489729/7-3/pic_520cb6ddddf2b37f66ff229a.jpg" class="image">




Passet på gräsmattan..
Publicerat den

Blev just inställt när hela himlen öppnade sig ! De kanske var bra, så får knät som är en aning svullet vila, för imorgon kör vi innebandy igen :)
Nu myser vi ner oss i soffan och lyssnar på åskan(känns som att den är i köket) och tittar på film :)




Tävling !
Publicerat den

Nu var de dags , i 2 månader ska ja tävla mot R&N .. Vem går ner mest?
Tänkte att ja ska öka motionen :) så igår blev det 25 minuter PW på lunchrasten & innebandy mellan 20-22 ;)
Idag körde ja på samma med PW på rasten ! Och ikväll så tar vi ett pass hemma på gräsmattan ;) kanske får med mig min sambo , de skulle vara roligt :)