Publicerat den

Fin :) jag är nöjd !





Publicerat den

jätte problem med getingar i örke ? vad gör jag ?




Publicerat den





Publicerat den





Publicerat den

Tack mormor för den fina duken :)





Publicerat den





Publicerat den

6.5 km promenad igår & 35 minuters löpning idag :D




Publicerat den

... Jag har varit så jävla duktig idag ! Nu så blir det sängen ! för imorgon ska vi strata om .. nu får ni vara med och puscha mig !! nu ska ja ut & röra på mig !




Publicerat den

börjar bli less på att höra den här vedhuggningen varje dag, men vi får stå ut & hoppas att de tar slut med trä snart :P haha !




Publicerat den

Jag är så duktig ibland ! :)  Heja mig själv ! älskar såna här dagar !
Nu har jag satt på en tvättmaskin , diskat, tagit ut alla kuddar i soffan och dammat av dom :) samt fårskinnsplädarna & filten .. tagit ut alla mattor och dammat .. damsugit, torkat golven & nu sitter jag och väntar på att golven ska torka .. de sämsta är att när man sätter sig ner så blir man seg & helt trött .. Men ja har tänk att ta mig en promenad sen :) Nu ni .. vad har hänt ? ja måste ja slagit i huvudet ?
haha !




Publicerat den

Ja helgerna (&veckorna ) brar springer ifrån mig .. ja hinner inte leva , ja hinner inte mer än att äta & sova .. & städa lite !
Nej nu som sagt , ska ja sova !



?
Publicerat den

ibland tänker ja saker som får mig att vilja slita bort huvudet från min kropp, ja känner mig så dum äcklig och störd över att bara tänka på vissa saker .. ja är väll lycklig ? Vad är lycklig ? hur vet man egentligen ... ?




Publicerat den

Ja man kan ju säga att vi inte hann få någon vår här , Men man ska ju inte klaga nu när snön är borta !
Solen gassar (vilket är underbart) Har till och med fått lite färg idag, men huvudvärken som ja får ? jag kisar så mycket, ja försöker att tänka på de , men de är en dum vana !
Så sånna här dagar blir det knapra piller .. ( ja dricker ju inget heller de är nog en del i de hela .. har aldrig varit mycket för att dricka sådär, jobbigt att komma ihåg & ja tror inte de hjälper så mycket när jag kisar så mycket !!)
det stog i tidingen att de skulle bli regn, bilden visade oxå en blixt :) hoppas på lite sånt då , istället för att de ska komma till helgen !




Publicerat den

Ida om :
Fan vad ballt! Vart var det någonstans?
...
Gick på det i sala :)




Publicerat den

Ja jag var som sagt till ett medium & de var de konstigaste ja varit med om .. han berättade saker som han bara inte kan hitta på?




Publicerat den

Ny vecka, vilket innebär att de är dags att ställa undan godisskålen ! Nu kör vi igen !!
Nu ska ja till jobbet & jobbar till 18.00 och sen ska ja iväg på nått som heter sians ? vet inte så mycket om de eller om ja tror på de :P vi får väll se ! heppåre !




Publicerat den

Underbara dag :)




Publicerat den

När ska de bakas bullar .. skulle ha gjort det inatt fick jag för mig .. men dumma jag kom på att jag inte hade några bullformar !




Publicerat den

nu ska dom bort ....




Publicerat den

kanske borde blogga tänker jag , men sen hittar ja på något annat som måste göras som är betydligt viktigare .




Publicerat den

för att orka med morgondagen & vara en bra pedagog så ska jag straxt skalla kudden !




Publicerat den

nu har ja slutat för idag :) nu ska vi åka in till stan & handla !!