4 veckor till
Publicerat den

Nu sitter ja här igen som jag gjort sedan 18:e november !! Har varit hos doktorn idag och kommer få sitta här hela februari också ! 
Försöker klura ut något jag kan göra om dagarna så dom inte blir så långa och tråkiga ! 



jag är kär
Publicerat den




grattis!!!!
Publicerat den

Mina vänner till eran lilla son:) vilken lycka



The new love :)
Publicerat den




surfplatta
Publicerat den

Sambon har köpt en ny, vilket betyder att ja har fått den gamla :-) yeeey



hoppet är de sista som överger en
Publicerat den

Ny medicin för knät som jag ska börja med idag ! Hoppas att de hjälper nu :)



Bort men julen
Publicerat den

De var dags även om ja inte riktigt var redo ... Älskar julen , men nu har allt åkt ner i jullådan:) nytt och fräscht känns de :)




Taggad
Publicerat den

Efter en vecka nästan exakt är ja närs mitt första delmål !! Taggad som attan , men bara för att de gått ganska lätt slappnar ja av lite , ja vet att de kommer bli svårare och svårare !! Men ett steg i taget !




Jag då?
Publicerat den

Ja vill göra som alla andra , skriva brev till någon kändis eller något program då som hjälper mig med allt :) typ som idag på Ellen show fick hon en helt ny bil !!! Men hallå ha då? Men ha vill gärna ha ett hus :) tack




En heldag- ännu ett inlägg som inte kommit upp
Publicerat den

Faster hämta upp mig här hemma :) vi åkte och shoppa lite och åt lunch på gränby ! Börjar bli tokig här hemma så de kändes bra att lämna huset ! Sen följde ja med dig ! Där vi byggde ihop lite IKEA lek kök ( eller ja langa mest skruvar medan hon fick bygga). Ja spelade spel med A och blev sedan bjuden på mat :) även R kom och åt efter jobbet ! Mysig dag !!




ännu ett läkarbesök
Publicerat den

Idag har jag haft tid hos doktorn .. jag blev fortsatts sjukskriven och har fått en cortison spruta i knät då ja dragit på mig en inflammation !



Pengar
Publicerat den

Här ska de sparas pengar så när ja kommit upp i en viss summa ska jag unna mig något riktigt roligt, (ska bara komma på vad) även om de är en sak eller en upplevelse :)