Vilken dag
Publicerat den

Imorse tog städerskan mina tofflor och runt lunch blir ja ner spydd ! Toppen ! Har inte kunnat ätit lunch på jobbet då de blev soppa ... Mina kära kollegor skicka hem mig och sa att ja inte behövde komma tillbaka ! Så nu har jag tvättat kläderna i 60grader så får vi se om dom klara de och sen har ja duschat !! Känns som ja vill sprita hela mig hela tiden ! Inte okej ! Nya tag på jobbet imorgon!
Jag är förkyld oxå så ingen träning blir de heller :(




Garanti
Publicerat den

Imorgon ska ja leta upp kvittot så ja kan lämna in telefonen ! Brukar inte bli irriterad på såna här saker men ja orkar inte längre !




Fan ta iPhone
Publicerat den

Nu har kameran lagt av ! Helvete !!!




Bilder
Publicerat den

Ja tycker de är tråkigt att bara skriva i och vill därför lägga in bilder så de blir sparsamt med inlägg då ja inte kan ta kort på jobbet och helt ärligt inte hinner sen för mitt liv , mina dagar går i 110!! Inte konstigt att man har högt blodtryck !




Ordning och reda
Publicerat den

Idag har bi äntligen fått upp sista hyllan :) nu är de ordning och reda ! Men nu gäller de att hitta hur allt ska stå? Jag flyttar nog runt saker varje dag !




fråga!
Publicerat den

Vad önskade/önskar ni er när ni fyllde/fyller år?



födelsedag
Publicerat den

Snart fyller jag år och ja brukar alltid tycka det är jätte skojj och ha en massa ideer på vad jag önskar mig men i år har ja inte några ideer alls :/ så nu ska ja kika runt på internet och se om ja hittar nått jag vill ha !



När löven faller ..
Publicerat den

Hösten kommer ikapp , trötthet och stress !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/489729/images/2012/pic_5080664fddf2b320f60020fa.jpg" class="image">




Hej hopp
Publicerat den

Hur går de med bloggandet då? Nja inte nå vidare va?! Men nu känner jag att ja vill börja igen :)