Hejsan :D
Publicerat den

har inte skrivit på länge och de finns nog 2 anledningar !
1 - jag har varit sjuk sjuk sjuk ,
och 2 - de är LOV !!!
men nu är jag typ frisk och kry , men jag har smittat ner min söta pojkvänn som nu ligger med feber och hals ont !

Mitt lov har varit ok , har inte gjort så mke förutom varit sjuk . vart och kollat på bilar på Elmia och varit med släkten . roligare än så har ja inte haft det ! puss på er !



Den tyckte jag var bra !
Publicerat den

Kämpa inte för någon som egentligen önskar sig någon annan.
Kriga inte för någon som inte kan kriga tillbaka.
Tro inte på någon som viskar i ditt öra, just dom orden du vill höra.



Måndag !! :(
Publicerat den

Hellu ! Imorse var det en sån här dag då man bara inte vill kliva upp , det är så skönt och varmt i sägen så man vill bara ligga kvar .. men så blir det inte , man ligger och drar sig så man måste stressa till bussen som vanligt :) hehe !
Idag slutade jag 11.00 de var lagom skönt :) jag och Angelica bestämmde oss för att gå och sola så då gjorde vi det . sen gick vi till bussen i det kalla och blåsiga vädret :) Det har varit en bra dag hittils :D Hehe ! Lite brun vart jag fantiskt :D (L)Puss på er



Oj jag glömde
Publicerat den

Idag så fick jag reda på att dom hundvalparna som jag och roberts mamma var och kollade har blivigt döpta nu utav han som äger mamman , och han har döpt en till NETTAN efter mig sa han :D vad glad jag blev !!!!



Söndag !
Publicerat den

Blä nu är helgen slut :( Men vad kan man göra ? Nu är det bara 4 dagar kvar till lov ;)  JAG LÄNGTAR !!

Igåår så åkte jag till gävle , vi åkte runt och kolla läget sen fick dom för sig att dom skulle in på korgen :( Och lilla jeanette som inte är 18 då ? vad fick hon göra ? HON FICK FÖLJA MED :D haha ! dom sa att jag var 19 och att jag hade glömt min handväska hemma så jag inte hade något legg med mej . då sa vakten .. Okej , bara för att alla ser ut att vara över 18 så är det okej ! Hahaha ! Nice .. men de var inte så roligt .. inte spec bra musik och rätt lite folk .. menmen ! det gick :D Kom hem halv 5 i morse .. haha lagom trött jag var när min KÄRA pojkvänn väckte mej imorse .. (kl 13  men vadåå ? ) 

Har kollat på nån jävla CP film idag .. den var värska knäpp !! Haha ! och nu sitter jag här i min ensamhet och skriver :) Meee liike very mutch !!!


have a good night sleep !



Godmorron !
Publicerat den

Hejsahej ! Nu sitter jag hemma hos Robert och han har åkt iväg med lite folk och ska åka cross . Jag och hans mamma ska snart åka och titta på hundvalpar ! :D ( Kommer bli käär ! )

Igår hände det inte så mke .. Vart några cider, de var rätt trevligt men på slutet av kvällen så vart det lite långtråkigt . Man få hoppas på att det blir roligare ikväll^^, ( vilket jag igentligen tvivlar på . )
Nej nu ska jag gå och kolla på tv ! See you !



Jippieee !
Publicerat den

Nu är jag hemma .. :) det var rätt drugt att sitta och vänta så där länge .. !! Men duktig som man är gjorde man det!!
När jag kom hem så masserade ja min mamma min min olja (ska snart börja ta betalt tror jag ... . ) Sen kollade jag på tv med min pojke och han somnade som vanligt . så jag släckte lampan och stänge dörren till rummet och smög iväg till affären med min mor för att handla till taccon vi ska göra :D MUMS !!

Hoppas det händer ngt ikväll , det lutar åt att jag ska dricka med ems ems ! Hoppas det blir kul !

see you soon !



Booooring !!
Publicerat den

Nu sitter jag i skolan och har JÄTTE tråkigt ! Börjar vid halv 3 , hur surt är inte det då ? Imorse hade jag sovmorron!(nice, meeee liike!) Sen hade jag jumpa .. cyklade med wängelin :) de var lite kul ! Så nu är man ny duschad och ready to go ! Hoppas det händer ngt kul i helgen .. de är ju lov snart också och jag har inga planer :( de är ju dessvärre inte kul :(

Tröjan jag fick av mamma igår är vit och jag kämpar för att den ska hålla sig vit också . än så länge har det gått bra men dagen har ju bara börjat ! :D

HADE BAJBAJ



Första inlägget
Publicerat den

Nu ska vi se hur det här funkar. (haha) Har kollat lite på andras bloggar och kände att jag också ville försöka, så nu får vi se . Fattar inte ett dugg ! haha ja vet jag är efter !

Idag har jag varit ledig och sovit ut fast en viss ELIN ringde typ 100 gånger, men som tur vaknade jag bara en gång ;) haha ! sen åkte jag in till stora staden och lekte lite med henne, vi gick runt och kollade på allt möjligt.(fast det inte är lika kul som när man har pengar.) Sen åkte jag hem för att jag skulle hjälpa min kära pojkvänn att stäga ur bilen, men så vart det inte . vi kollade lite då tv och jag masserade honom med min olja! :D det var myigt !!<3
Sen kom min lilla mamma hem och gissa vad ? Hon hade köp en tröja till mig:D Värdens skönaste! Tack kära mor !
senare åt vi och åkte till lilla Saabina ! det var roligt att träffa henne det var ett tag sedan nu. Hon var rolig som ALLTID ! haha ! Vi snakkade massa skit och skrattade åt alla björn gustavssons roliga skämt ! HAHA (I LOVE HIM!! )
Det var min dag, nu sitter jag här hemma och försöker klura ut vad meningen med det här är .. men värkar inte som jag kommer på den !

Vi får se vart det här leder till !

Byebye !