Första inlägget
Publicerat den

Nu ska vi se hur det här funkar. (haha) Har kollat lite på andras bloggar och kände att jag också ville försöka, så nu får vi se . Fattar inte ett dugg ! haha ja vet jag är efter !

Idag har jag varit ledig och sovit ut fast en viss ELIN ringde typ 100 gånger, men som tur vaknade jag bara en gång ;) haha ! sen åkte jag in till stora staden och lekte lite med henne, vi gick runt och kollade på allt möjligt.(fast det inte är lika kul som när man har pengar.) Sen åkte jag hem för att jag skulle hjälpa min kära pojkvänn att stäga ur bilen, men så vart det inte . vi kollade lite då tv och jag masserade honom med min olja! :D det var myigt !!<3
Sen kom min lilla mamma hem och gissa vad ? Hon hade köp en tröja till mig:D Värdens skönaste! Tack kära mor !
senare åt vi och åkte till lilla Saabina ! det var roligt att träffa henne det var ett tag sedan nu. Hon var rolig som ALLTID ! haha ! Vi snakkade massa skit och skrattade åt alla björn gustavssons roliga skämt ! HAHA (I LOVE HIM!! )
Det var min dag, nu sitter jag här hemma och försöker klura ut vad meningen med det här är .. men värkar inte som jag kommer på den !

Vi får se vart det här leder till !

Byebye !






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

| Bonusar inom casino, poker och bingo