fredag
Publicerat den

här har de hänt mycket men ändå väldigt lite , tillräckligt för att ja glömt att blogga .. men nu ska de bli ordning igen :)
I fredags var jag ledig , de var ingen som ringde. Jag klev upp innan 10 och var uppe hos R ett tag sen åkte jag till hem till mig och böt om ;D
Hämtade Jessica och moa , haha vad vi höll på med barnstolen i bilen :) Men vi tjejer kan allt :D
Vi stod i kö väldigt länge till media markt och jessica blev nog lite irriterad på mig för när vi nästan var framme så bestämde jag mig för att ja inte ville stå där längre och tog en annan väg :P
Vi var in i alla affärer :D sen åt vi och åkte till gränby och shoppa kläder , de tyckte moa var mindre kul ! :P men vi hitta båda något :D sen åkte vi hem till henne och jag färgade hennes hår och lockade de :D fint , men dom höll inte så länge för vi hade ingen sprey !
Jag åkte hem och fixa mej och vidare till R där vi blev hämtade :D åkte med Jessica Tomas Jocke Johan och jockes bror in ;D hade 2 säten i bakluckan hade han :D trångt men lagligt ! Vi gick först till baren baren och träffade en massa roligt folk .. Jimmy tomas tony poppe robin tobbe .. mm!
Vi drog efter ett tag till kalas där kvällen skulle tillbringas :D hade väldans trevligt .. massa folk man kände .. MASSA !!
Men man tappa bort varann hela tiden och toaköerna har väll aldrig varit längre ?
Blev himla trångt när Björn rosenström börja spela :D FAN VA KUL JA HADE DÅ !!
Men ja börja bråka med nån kille där ? vilken kossa ! jag flög .. ja tog sats och han flög längre kan man säga :)
Det var min fredag ;D



Lixy

Fin blogg =)



URL: http://lixy.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

| Bonusar inom casino, poker och bingo