:)
Publicerat den

Har tid för att göra naglar i helgen ... Hör av er




Bestämt mig..
Publicerat den

Känner att ja gått & hoppats så länge..(lite tveksam men ändå hoppats..) Planerat och donat & så blev de inte som ja tänkt mig.. De blev inte alls som jag & vi tänkt oss ... Så ja bestämde mig nog ganska fort, bara några dagar efter att skiter jag i det och provar nästa år igen men ja bestämde mig nog utan att säga något till någon(inte så många iallafall) .. Ja har lämnat luddiga svar till nästan alla .. Och nu berättar jag de :) ja skiter i de iår :) jobbar lite mera får mer erfarenhet och får tid att tänka igenom mitt beslut om plugg mera ... Tack för mig mina damer och herrar nu säger jag Godnatt för att orka upp första dagen efter semester !




Tack solen
Publicerat den

För att du tog ditt förnuft till fånga och kilade fram idag :)




Semester i enbart regn !
Publicerat den

Är inne på min tredje och sista semester vecka och har inte haft bikini på mig en ända dag ....




Vila i frid älskade David !
Publicerat den

Känslan att vara maktlös, att bara kunna hoppas , att hålla modet uppe och inte sluta tro !! De var de ända man kund, hoppas... Hoppas på att du skulle bli bra... När beskedet kom kom de som en snyting och en spark i magen.. Allt man trott och hoppats slets ifrån en och man kände att världen rasade omkring... Ja blir tom på ord samtidigt som ja har så mycket att säga om hur orättvist och förjävligt de är att DU just du inte fick vara kvar hos oss .. Men ja blir tom men känner ändå så mycket .. Hur kan man bli tom men känna så mycket sorg och HAT mot .. Ja mot vad? Mot vem? Mot orättvisa ? De är inte logiskt men i de tillståndet är inget logiskt när man får de slaget i ansiktet och den sparken i magen så funkar inget längre ... Man förstår inte längre hur vardagen ska kunna gå.. Men de gör den , på något konstigt vis så lever man vidare fast man saknar något, någon.. Vi saknar dig! Dig David ... Vi saknar dig !




Jag älskar naglar!!
Publicerat den

Så varför inte satsa på att bli lite bättre på det ?! Hör av er vid intresse !




Underbart men långa sovmorgnar ! Nu ska ja träna och dona och städa lite här hemma tror ja bestämt ! Puss!
Publicerat den




Ska testa att ta mig ut sängen och in till stan och handla ! Har vaknat av åskan och nu hör jag hur regnet öser ner utanför .. Ganska mysigt att bara ligga här och dra sig och lyssna på hur de smattrar mot fönsterbläcket :) nej ska väll försöka ta mig upp och göra något av den här dagen oxå ;) puss
Publicerat den




Trip till åland
Publicerat den

På fredag bär de av .. Vi får se hur detta slutar !




Badet i björklinge
Publicerat den

Kollade just i min kalender å tur va väll de ! Såg just att ja skulle stå vid badet imorgon mellan 12-15 vilken lycka ! Dessutom den ända dagen denna vecka som det inte ska regna , så har resten av laget tur slipper dom .. Just My luck!




Har gjort massor idag:)
Publicerat den

Vakna helt befriad från bakfyllan fast ja va ganska dragen igår.. Åkt å shoppat till pappa som fyller år i morgon, shoppat annat som vi behövde och storhandlat ! Väl hemma har ja bakat massor och nu sitter vi och har de mysigt i soffan !! Skönt att slippa jobba imorgon :)




Här i Lilla Örke
Publicerat den

Klipper man tydligen gräset utanför sina hyresgästers sovrumsfönster kl 9.00 på söndagsmorgonen !!!!!!!! INTE okej ! Blir så arg!!!!!




Fylla
Publicerat den

Ska inte skrivs här, är full .. Älskar att mobilen stavar åt mig ! ❤




Balkongen ! 🌷
Publicerat den

Först frukost på balkongen efter spring turen, nu har ja planterat blommor och duschat ! Bra start på dagen om ni frågar mig !




Skönt!
Publicerat den

En svettig tur blev de, i denna värme, de är så kvavt ute och med astman blir de kämpigt ! Men de gick hyfsat bra faktiskt !! Bjuder på en svettig (&röd) bild !




Upp och hoppa!
Publicerat den

Bu ska ja sätta på mig springskorna & ut på en spring runda :) sen köra mage och rygg :) & tänker runda av med armhävningar .. Nytt rekord försök?




Hoppas
Publicerat den

Ny hoppas ja att blogg appen funkar !




Bilbingo!
Publicerat den

Ingen vinst men mysigt hade vi :) Tack mamma & mormor



Tack !
Publicerat den

Tack underbara sol att du kom fast du inte skulle det idag ! I love ya !



Full rulle ...
Publicerat den

I fredags så började vi som sagt rensa ur förrådet & garaget hos mamma & pappa Och slutförde allt på söndagen.. de va berg av saker överallt ... Nu kan man komma in på båda ställena och de är ordning och reda !
sen va ja här igår och sparka dom i rumpan så dom kunde börja måla .. å dom plockade ut allt från rummet & idag kom snälla Morbror & hjälper till :) Så snart är det nog klar & undertiden så har jag och mamma rensa all reklam & ur byrån i hallen .. Dom som inte vet hur de såg ut säger nog oj va jobbigt? (med ironi i rösten).. MEN NI SKA BARA VETA !! Och ni som vet hur de såg ut vet hur duktiga vi varit ! :D
Är helt slut efter att ha jobbat sen 6.20 och nu hållt på här .. blir kanske mera plock men nu ska de först bli mat ! Gott!



Inte Okej !
Publicerat den

köpte smycken till mamma när hon fyllde år & nu ser om ut såhär efter att ha använt dom i 4 dagar ?