FET FET FEEET !
Publicerat den

Idag känner ja mig bara så fruktansväär fet ful och äkliiig !!!!!



Just nu !
Publicerat den

Allt känns rörigt just nu ... :(    Det känns som det är jätte mke man ska hinna med , nu när jag är ute på praktik så finns inte mke tid till skolarbete som man har .. ! Det är inte mke jag ska göra , men de känns som det ! Det är otroligt jobbigt :(

Jag vill ha sommar nu ! Det känns som våren är på god väg nu , men så fort man säger det så kommer snön :( det känns inte så vidare bra !  Kännde mig så pigg och allt känndes bra när våren var på väg, sen kom snön och det var som att vända en hand  så vart det tvärt om ...
Trött och slö och allt är bara jobbigt ! Hoppas man blir pigg igen nu när det blir varmare !! (:
 
image1
Vill bara berätta att jag älskar min underbara älskling <3 han betyder mke för mig och ja vill alltid ha honom vid min sida !



En dröm .....
Publicerat den

Ibland önskar jag att mitt liv bara kunde bli en dröm, en dröm där allt var underbart !  Där allt var som man önskade sig .. Vad allt skulle vara mke lättare då !

Vissa dagar är bättre än andra, idag är det en sån där dag som man bara vill ska försvinna .. Ja vet inte varför , jag har värkligen inte en aning , men jag får sånna dagar då jag är TOK deppig , och allt känns piss ! vill bara sätta mig i ett hörn och gråta för ingenting !!!! Men de ska ja inte för jag har lärt mig att allt går att dölja med ett leende :)

Nu sitter jag och väntar på att få skölja ur färgen ur mitt håår ! ANDRA dagen i raad ! och det märks inte ett jävla skiiiiit ! blir så arg .. först gjorde ja bara slingor , och det vart typ 3-6 som vart färgade och nu tog ja hela underhåret ... haft det i ca 40 min nu och det märks inte ett skit !! blir så fucking less !




Hejsan !
Publicerat den

Idaag har jag varit i skolan , och just idag hade ja inte behövt de .. ! ! (dålig stiil !!!) Rätt surt , menmen !
Nu sitter jag hemma och är CP trött men de finns inget att göra , och det är het värdelöst på TV oxå , vad bra allt känns !
Undra vad man ska hitta på idag då ? när man känner sig bra så man kan gå ut , De känns värkligen som att våren är på väg oxå ! Hoppas de finns ngt att göra ikväll ..  Nu är det inte många dagar kvar tills helgen ... -
Ihelgen åker mamma, pappa och jennifer till örebro för jennifer har nån innebandy cup .. och nu i helgen ska robert åka iväg med sitt jobb oxå !!! Jag blir SJÄLV  !!! :( De kommer jag aldrig våga . men de lät inte som att robert var så sugen på att åka så han kanske blir hemma med mig ! :D  JIPPIEE
 
 SEE YOU !



Blä !!
Publicerat den

Trodde att jag skulle gå till skolan idag men vaknade och mådde hur illa som hällst !! Nu har jag försökt ätit och varit uppe och gått ! Men de väkar inte bli  mke bättre blir bara yr som fan när jag går !! Kanske beror på att man knappt ätit ngt sen i fredaskväll ! Jag vart frysk från min förskylning samma dag som jag vart magsjuk ! Fett surt !
Men imorrn ska ja kämpa mig iväg till skolan (hoppas hoppas ja mår bra) !! Efter den här veckan så är det praktik i 5 veckor tror jag .. Går i skolan på fredagar ! De är rätt nice .. !

Aja .. See you !