blod,svett & målarfärg !
Publicerat den

Nu ska ja förklara min rubrik :  Åkte ner till hanna och hade jätte trevligt .. Vi kollade på hur hon hade tejpat på sitt rum, vilket ja konstaterade att hon hade tejpat HELT HELT Snett ! HAHAHA .. du är duktig du hanna Men ja tycker om dej ändå ! De va typ HUR vart som hällst där , svettades så ja va tvungen att ta av mej tjocktröjan och de är inte ofta ja gör de .. (där av svett i rubriken) .   Vi kollade i ett sånt där ’’block’’ på färger, så nu har ja bestämt mig för vilka färger ja ska ha iaf ^^, sen när de målas är en annan femma Längtar lite för att se hannas rum , tror de kommer bli skit fräckt ! (där av MÅLARFÄRG )

Sen kollade vi lite på TV .. vilket gjorde att jag kopplade av .. vilket ledde till BLOD , näsblod .. bara så däär vart skit paff .. men ja blödde faktikst inte så länge .. ! de var skönt !(där av BLOD)

Sen åkte vi den låååånga sträckan för att träffa Tomas och Carro :) stod där ett tag sen gick vi in .. de va lite små kallt ute idag faktiskt !                                  sen satt vi där ett tag tills ja upptäckte att klockan faktiskt var mke och ja som hade sagt till min kära pojkvänn att ja skulle komma och äta hos han .. så de var bara att åka upp till affärn och köpa cigg till hans mor och sen gasa till Bälinge .. Där jag just nu sitter ..

Det var min Eftermiddag/kväll i stora drag !

 

pusspuss







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

| Bonusar inom casino, poker och bingo