Mammas kärlek❤️
Publicerat den

Jag är så galet kär i denna unge , min unge, världens finaste unge 💗💗💗💗💗💗
Vi var lite skeptiska till hårband först 😂
Men sen så funka de fin fint!






6veckor imorgon :)
Publicerat den

De märks tidligt att denna Donna blir större :) hon är mer med och vaken, pratar, skrattar å låter ! Så himla mysigt !!
Om hon bara kunde få en vettig dygnsrytm 😂 hon har helt vänt på de och har varit vaken till klockan 03.30😓 de är jobbigt värre .. Men de ändras säkert snart ;) 






Älskar att vara din mamma
Publicerat den






Sömntutor
Publicerat den

Igår sov Ellen hela dagen, så min tanke va att ja skulle få vara vaken hela natten men inte då ! 
Hon vaknade 23,fick blöja och åt och somnade sen om i nestet 😳😳😳 blev så förvånad ! Vaknade vid 02 åt och somnade igen.. blöjan var nästintill torr så jag tänkte att den låter vi vara så mamman får sova lite ! Vaknade vid 05.45 (vilket var tur för pappan hade försovit sig 😱😁😂han börjar 06.00) 
Ny blöja, käk å mys i sängen, vi klev upp runt 7 då jag insåg att hon inte ville sova ;) jag fick äta frukost medan hon låg och pratade i gymet ! Vid 08.30 var de dags för käk igen sen somnade vi om och hon väckte mig 11.30 ?!? Snacka om sömntutor ! 
Sen har damen varit vaken i princip sen dess med en powernap på 30 minuter i vagnen när vi tog en promenad i de soliga med väldigt blåsiga vädret! Hon kämpar just nu med att inte somna ? Ska hon göra de redan ? 😂 5 veckor imorgon och detta är första gången mamman får vara utvilad och har fått massa vakentid med Ellen 😍






Shopping
Publicerat den

Vi fick ett presentkort till Ellen på lindex av Robert jobb ;) 500kr att handla för :)

Detta köpte vi i 56 som hon håller på att växa i nu :) så himla skön kvalitet och älskar bodysarna som har som spetsmönster i sig :)
Blev så kär och de var ta 3 betala för 2 så vi köpte typ samma i 62





❤️
Publicerat den

Igår blev hon en månad och ja tror vi börkar få in lite rutiner , eller jag trodde iallafall 🙈😂 
De kanske inte är dom bästa men de är alltid nått att ha någon sorts tid att gå på ! Hon somnar runt 01-02 vaknar å äter en gång på "natten" allt mellan 04-06... Sen somnar vi om och sover igen i 3-5timmar 😂 så vi kliver upp mitt på dagen ! Men de får vara så nu, om jag ska få någon sorts sömn ! Försökt be sambon om hjälp på nätterna men han är en zombie och tar lååååång tid på sig att vakna till så då är de lättare att kliva upp och byta blöja och vara vaken efter amning och rapa själv ! 

Men se imorse vaknade donnan 05... Åt,  rapade, ville äta igen så jag tror vi var klara runt 06 ! Men hon ville inte somna om! Vi har legat kvar i sängen och Nu är klockan 08... Vi provar nu med ny blöja och mat så får vi se om vi kan sova lite till 😜



Så mycket ..
Publicerat den

Att få ja dig på mitt bröst , att bara få lyssna på dina andetag.. Lukta på dig och pilla i ditt hår ❤️❤️ hela jag blir lugn, fylld med kärlek och alldeles lycklig !! Kan sitta i timmar och bara beundra dig .. Tänk att de var du där inne i magen ! Så vacker så perfekt 😍 
Min lilla Ellen , min fina underbara Ellen Lindh Caspersen ❤️❤️❤️





Läkarundersökning
Publicerat den

Imorgon är de dags för en läkarundersökning på BVC för Ellen som blir en månad på lördag ❤️😱galet så fort de gått !!

Vi tränar i babygym och att ligga på mage :) 
Är så kär i vår lilla tjej 😍😍




Efternamn
Publicerat den

De här blev ju krångligare än vi tänkt oss ... Ellen kan alltså inte heta gräll Caspersen då hon inte kan ärva mitt mellannamn vilket gräll är ... Jävla skit känner jag rent spontant ! 

Vad ska du heta då min vackra prinsessa ? ❤️
Caspersen ? Lindh ? Lindh Caspersen ? Caspersen Lindh ? 😱😱😱😱😱😱😡😡



En bra natt
Publicerat den

Efter att ha somnat vid 01.00 vaknade hon bara 2gånger för mat inatt så de innebar ganska många timmar sömn för mamman:) 
Hon är inte ledsen på natten tack och lov utan bara klarvaken ;) men jag börjar se ett mönster trot jag, vid 01-02 somnar hon tack och lov ! Mamman får helt enkelt gå å lägga sig tidigare å sova på dagen med den lilla :) 

Som ja älskar denna tjej💗💗



Resturangbesök
Publicerat den

Ellens första Resturangbesök :)
Hon sov i vagnen hela vägen dit, sov sig igenom hela besöket och sov hela vägen hem :) bra jobbat känner vi 😍






Tänk att de var du ...
Publicerat den

Tänk att det var du som låg där inne.. Underbara fantastiska vackra lilla människa !

Sista bilden på magen ... 4dagar senare var du här mitt hjärta ❤️❤️ 







❤️
Publicerat den